Tuesday, June 27, 2017

Vai tavi nervi ir kartiba ?

Pārbaudies pie vca.lv/arstnieciba/neirologs.html

Veselībai jābūt tavai prioritātei. Kā saka- viss sākās ar galvu Sāc arītu savu Neirologa karjeru.
Neurologists ir ārsti un ķirurgi, kas ārstētu pacientus ar nervu sistēmas traucējumi, ieskaitot problēmas ar galvas smadzenes, muguras smadzenes un perifērie nervi. Daudzi neirologu pieejamību darbam slimnīcās, un, kaut gan veselības un drošības pasākumi tiek veikti, ir daži iedarbības risks uz infekcijas slimībām, strādājot jebkurā medicīnas iestādē. Ārsti, kas strādā slimnīcās bieži strādā vairāk nekā 40 stundas nedēļā un bieži neregulāras dienas stundas. Ar augstu ienākumu potenciālu, kas ir šajā profesijā. var būt emocionāli un fiziski grūti, bet ir liels atalgojums, lai uzlabotu tautas' veselību un glābt tautu 'dzīvi.

Neurologists būs nepieciešams spēcīgs komunikācijas un līderības prasmes, pievērst uzmanību detaļām, organizatoriskās prasmes, problēmu risināšanas spējas, pacietību, iejūtību, un zināšanas par cilvēka anatomiju un nervu sistēmu. Saskaņā ar ASV Bureau of Labor Statistics (BLS), vidējās algas visiem pārējiem ārstiem un ķirurgiem, tostarp neirologu pieejamību, bija $197,700, maijā 2015.

Bakalaura grāds

Bakalaura grāda iegūšana ir pirmais solis uz dalību neirologs. Nav īpaši lielas nepieciešama bakalauru studiju. Tomēr nozīmīgākais neirologu pieejamību var gūt labumu no koncentrējot savus pētījumus bioloģijas zinātnē, ķīmijā, fizikā vai medicīnas, lai izpildītu uzņemšanas prasības medicīnas skolā. Iestājoties kursos parasti ietver Pre-med mikrobioloģijā, bioķīmijā un cilvēka anatomiju.

Pirmā gada laikā programmā, no kuras jāņem un neirologu pieejamību Medicīnas koledžas ievešanu Test (MCAT). Šis eksāmens medicīnas skolās ļauj izvērtēt kandidāta apmācību un zināšanu un iemaņu novērtējumu pa kopa jautājumi ar atbilžu variantiem. Viņi pēc tam jāiesniedz pieteikumi, izmantojot tiešsaistes pakalpojums, ko pārvalda Amerikas Medicīnas koledžu (AAMC) un Amerikas Medicīnas asociācijas Osteopathic kolēģiju (AACOM).

Studenti  

var uzlabot savas studenta sagatavošanu ar brīvprātīgo darbu. Atbilstoši BLS, medicīnas skolas uzņemšanas dēļus var dot priekšroku studentiem, kuri ir pabeiguši brīvprātīgo stundas garumā turpināja mācības. Brīvprātīgais darbs slimnīcā vai līdzīgā medicīnas vide var palīdzēt centīgs neirologs izceļas ar savu medicīnas skolas programmu, bet arī gūt praktisku pieredzi, strādājot ar pacientiem.


No comments:

Post a Comment