Friday, June 30, 2017

Plastiskā ķirurģija - Droši

 Nesatraucies

Plastiskā ķirurģija, pati par sevi ir drošs vairākums pacientu, ko mēs redzam.aiwaclinic.lv/lv/services/plastiska.kirurgija/ tomēr ir citādāks nekā jebkura cita veida ķirurģiska procedūra, ka pacientiem jābūt prescreened pirms operācijas. Visiem mūsu pacientiem ir formāls anamnēzi un fizikālu izmeklēšanu, arī pilnu laboratoriju izdarīt pirms vispārējās anestēzijas. Pacientiem ir rūpīgi sistēmiskai medicīniskiem stāvokļiem, kas var būt arī augsts asinsspiediens, diabēts, astma un citas medicīnas nosacījums, ka ir jānoskaidro, par vispārējo anestēziju.  

Palielini vai samazini

 
Pacientiem, kam veic krūšu palielināšanu un krūšu rekonstrukcijas operāciju vajadzēja mammograms veica 35 gadu vecumā vai agrīnā vecumā veikta ultrasounds ja ir stipras ģimenes vēsturi vai diatēzi, krūts vēzi. Lielākā daļa mūsu jaunākiem pacientiem tiks veikta vienkārša anamnēzi un fizikālu ar laboratorijām, tostarp hemoglobīns, asins koagulācijas paneļa baltā saskaitīt, lai izvērtētu asiņošanas iespējas dēļ, arī beta hCG pārskatīt, lai skaidrs, ka pacientei nav grūtniecība.

  Pacientiem, kas vecāki par 45 mūsu pacientiem būtu arī jāiziet 12 -Vadošais EKGs izvērtēt sirds slimību risku. Kopumā, plastiskā ķirurģija ir ļoti droša, ja to veic board-certified plastikas un rekonstruktīvajā ķirurģijas centra ķirurgi, kas ir licencēts un ka attiecīgi ar anesteziologu. Bet atkal, katrs pacients ir jāuzskata par katru gadījumu atsevišķi un jānovērš pirms pakļaušanas plastiskā ķirurģija, ne ar kādu citu darbību.

No comments:

Post a Comment