Wednesday, August 3, 2016

Vai ir vajadzība pirkt vasaras riepas?

Ja jūs domājat, ka jūs gatavojas iegūt vislabāko no jūsu auto, braucot tam visu gadu ar vissezonu riepām, tu esi par neapdarināts pamošanās. Vasaras riepas (ko sauc arī veiktspējas riepas) nodrošina lielisku saķeri siltā laika un ir gala bez kompromisa izvēle siltāka laika braukšanai.

Lai gan tas ir bijis pirms teica, tas ir vērts atkārtot: vissezonas riepas nav-vissezonas riepas. Tie esat Jack-of-all-trades riepu pasaulē un nav Excel jebkuros laika apstākļos.

Mēs zinām, ka īpaša gumija sniegu un ledu ir lieliska izvēle autovadītājiem, jo ​​nav kompromisi, kad runa ir sniegt saķeri zemās temperatūrās. Vasaras riepas iezīme līdzīgu koncentrēties uz nodrošinot lielisku saķeri ar siltāka laika atrast trīs atlikušo sezonu (pavasarī, vasarā un rudenī).

"Vasaras riepas piedāvāt labāku sausu un saķeri ar slapju ceļu, nekā visu sezonu riepas," sacīja Mike Markoff, no Goodyear augstas veiktspējas riepām sadalījumu. "Tie ir paredzēti, lai palielinātu saķeri [siltās temperatūras], tādējādi tirdzniecības off sniegums aukstā."

Markoff norāda, ka ultra-augstas veiktspējas riepām ir labākais trīs sezonu (vasarā, pavasarī un rudenī) grip. Ja jums jau ir kopums, ziemas riepas sniega un ledus sezona, tad veiktspējas riepas ir labākā izvēle par pārējo gadu. Gan vasaras un ziemas riepas ir koncentrētāka pieeja grip padarot tos labākā izvēle savās sezonās.

No comments:

Post a Comment