Tuesday, August 2, 2016

Izvērtē riepu ietekmi uz degvielas patēriņu

Degvielas ekonomija var būt galvenais faktors dažiem riepu patērētājiem. Ja jūs apsver iegādāties riepas, kas var palīdzēt jūsu transportlīdzekļa degvielas ekonomijai, zina, ka ne visas riepas ir izgatavotas līdzīgi. Pērkot riepas, kas atšķiras viena jums bija, kad transportlīdzeklis bija jauns var ietekmēt degvielas ekonomiju, par labu vai sliktu.

Saskaņā ar Bill VandeWater pie Bridgestone Firestone Ziemeļamerikā, "patērētāji var redzēt 15-20 procentiem atšķirību viņu degvielas patēriņā atkarībā riepas viņi izvēlētos." Daži pētījumi liecina, ka daudzi patērētāji, piemēram, augstu degvielas ekonomiju, bet ne rēķina nobraukumu vai darbības, īpaši mitros apstākļos.

Lai gan daudzi patērētāji apsvērt degvielas ekonomija augsta prioritāte, tas parasti nav prioritāte numur viens patērētājam. Tāpēc ne visas rezerves riepas ir paredzēti ar degvielas ekonomiju kā augstu prioritāti. Saskaņā ar VandeWater "Ja patērētājs vēlas labu degvielas ekonomiju riepa, labākā izvēle parasti ir oriģinālā aprīkojuma riepu."

California un federālā valdība ir pieņēmusi tiesību aktus marķēt riepas ar to degvielas efektivitāti, bet, saskaņā ar LA Times rakstu, īstenojot standartus ir bijis grūti un lielākā daļa patērētāju nezina, ka riepas var pozitīvi vai negatīvi ietekmēt automobiļa degvielas ekonomiju

Patērētājiem būtu arī aizmirst, ka degvielas ekonomija ir atkarīga no pareizu gaisa spiedienu arī. Uzraudzība gaisa spiedienu regulāri, un ar atbilstošu inflācijas spiedienu, kā diktē transportlīdzekļa īpašnieka rokasgrāmatā, ir labākais ceļš, lai nodrošinātu maksimālu degvielas ekonomiju.

Latvijas lielākais riepu piedāvājums: http://www.pkp.lv/

No comments:

Post a Comment